Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2019

Апеляційцний суд залишив без задоволення скаргу захисника жінки, яка скинула з балкону квартири малолітню дитину

Запорізької місцевої прокуратурою № 3 забезпечено належне процесуальне керівництво та підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 15, ч. 2 п. 2 ст. 115 КК України (закінчений замах на умисне вбивство) відносно мешканки міста, яка намагалася вбити малолітню дитину.
За результатами розгляду обвинувального акта Ленінським районним судом м.Запоріжжя винесено вирок, відповідно до якого громадянку Б. визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення та призначено покарання – 10 років позбавлення волі.
Нагадаємо, наприкінці 2017 року до помешкання засудженої зайшла подруга зі своєю малолітньою дитиною. Засуджена, знаходячись у приміщенні своєї квартири, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, діючи умисно, на ґрунті особистих неприязних стосунків до малолітньої потерпілої 2017 року народження, викликаних роздратуванням її постійним гучним плачем, підійшла до дитячої коляски та, взявши дитину скинула її з балкону своєї квартири, яка розташована на третьому поверсі, створивши тим самим реальну небезпеку для життя дитини та необхідні умови для заподіяння їй смерті.
В результаті падіння на землю малолітня дівчинка отримала тілесні ушкодження, що сукупно кваліфікуються як тяжкі тілесні ушкодження, що небезпечні для життя.
20.11.2019 ухвалою Запорізького апеляційного суду апеляційні скарги захисника обвинуваченої на вирок Ленінського районного суду м. Запоріжжя від 24.06.2019 залишено без задоволення.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1506