Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2019

За ухилення від відбування покарання у виді громадських робіт засудженому загрожує позбавлення волі до трьох років

Апаратом Бердянської місцевої прокуратури до суду направлено обвинувальний акт за ч.2 ст. 389 КК України (ухилення засудженого від відбування покарання у виді громадських робіт).
Так, неодноразово судимий 43 – річний житель міста Бердянськ який засуджений 06.09.2019 Бердянським міськрайонним судом Запорізької області за ст. 185 ч.1 КК України до покарання у виді 90 годин громадських робіт у зв’язку з його попереджено Бердянським міськрайонним відділом філії державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області про кримінальну відповідальність за ухилення від відбування покарання у виді громадських робіт та поставлення на облік.
Проте, засуджений порушив графіки відбуття покарання без поважних причин та не виходив на відпрацювання громадських робіт, не відпрацював жодної години громадських робіт, призначених вироком суду.
Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, 19.11.2019 обвинувальний акт направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду
Санкція ч.2 ст. 389 КК України передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1639