Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2019

Колишнього командира одного з відділень Державної пожежно – рятувальної частини ГУ ДСНС у Запорізькій області притягнуто до адміністративної відповідальності

Гуляйпільським відділом Токмацької місцевої прокуратури у жовтні поточного року забезпечено участь прокурора у розгляді судом протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, стосовно колишнього командира одного з відділень Державної пожежно – рятувальної частини ГУ ДСНС у Запорізькій області за порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», за що законом встановлено адміністративну відповідальність.
Так, зазначена особа, достовірно знаючи про необхідність подання електронної декларації особи після звільнення, без поважних причин несвоєчасно подав її у встановлений Законом строк, чим порушив вимоги абз. 1 та 2 ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачена ч.1 ст. 172-6 КУпАП.
За результатами розгляду зазначеного протоколу Гуляйпільським районним судом вищевказану особу визнано винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1607