Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2019

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно мешканця м.Оріхів за фактом скоєння крадіжки з проникненням у житло

Оріхівським відділом Токмацької місцевої прокуратури здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка) за фактом таємного викрадення чужого майна, поєднаного з проникненням у житло.
Так, 30.09.2019 в обідній час раніше неодноразово судимий 35 – річний мешканець міста Оріхів, маючи умисел на таємне викрадення чужого майна діючи повторно, зайшов до території двору в м. Оріхів, за допомогою залізного дроту відкрив вікно будинку та проникнув всередину де викрав грошові кошти, комп’ютерну техніку і золоті прикраси.
Упродовж двох годин з моменту вчинення злочину крадія затримано в порядку статті 208 КПК України та невідкладно прокуратурою направлено до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
У ході досудового розслідування встановлено, що загальна вартість викраденого майна становить 37000 грн., яке повернуто потерпілій в повному обсязі.
Наразі зловмисник визнав свою провину у вчиненні вищевказаного кримінального правопорушення у повному обсязі та обвинувальний акт відносно останнього за ч.3 ст. 185 КК України скеровано до суду для розгляду по суті.
За вказаний злочин передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк до 6 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1601