Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2019

Засуджено до позбавлення волі мешканця міста, який завдав тяжкі тілесні ушкодження свому товаришу, що спричинило смерть потерпілого

Ще наприкінці 2016 року у Вознесенівському районі м. Запоріжжя сталася трагедія – під час сумісного вживання алкоголю між приятелями сталася сварка під час якої один з товаришів відлупцював іншого. Останнього у край важкому стані доставлено до міської клінічної лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги м. Запоріжжя де від отриманих травм він помер.
Завдяки злагодженій роботі працівників поліції та прокурорів злочин було розкрито «по гарячих слідах», а зловмисника майже одразу затримано. Нападникові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За результатами розслідування у кримінальному провадження прокурором затверджено обвинувальний акт, який направлено до Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя для розгляду по суті.
Зважаючи на постійно змінювану позицію обвинуваченого та, як наслідок, затягування судового слідства обвинувальний вирок судом постановлено лише у жовтні цього року. Зловмисника засуджено до 7 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1232