Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2019

За принципової позиції прокуратури неодноразово судимого грабіжника знову відправлено за ґрати

Комунарським відділом Запорізької місцевої прокуратури № 2 забезпечено належне процесуальне керівництво та підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно раніше судимого 34-річного місцевого жителя, який з метою особистого збагачення, із застосуванням насильства, пограбував чоловіка, завдавши значної шкоди потерпілому.
Відтак, раніше неодноразово судимий за вчинення корисливих злочинів правопорушник, на шлях виправлення не став та, перебуваючи на стоянці біля одного з автосалонів у Комунарському районі м. Запоріжжя, розбив скло передніх пасажирських дверей припаркованого автомобіля, в якому перебував потерпілий, та відкрито викрав з пасажирського сидіння сумку з планшетом, документами та грошима. Чоловік намагався утримати належну йому сумку та зупинити зловмисника, однак останній, застосовуючи насильство до потерпілого, залишив місце вчинення злочину, спричинивши чоловіку матеріальної шкоди більше ніж на 100 тисяч гривень.
Під час досудового розслідування та судового розгляду обвинувачений, усвідомлюючи невідворотність покарання, не визнавав свою винуватість у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України, проте, завдяки належному процесуальному керівництву, якісному підтриманню публічного обвинувачення та принциповій позиції прокуратури, під тиском беззаперечних доказів Комунарcький районний суд м. Запоріжжя відправив злочинця за грати на 4 роки та 4 місяці.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1426