Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2019

За зберігання та збут наркотичних засобів мешканця смт Чернігівка засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Чернігівським відділом Бердянської місцевої прокуратури до суду направлено обвинувальний акт за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів за попередньою змовою групою осіб).
Так, Чернігівським відділом Бердянської місцевої прокуратури забезпечено публічне обвинувачення мешканця смт Чернігівка, який за попередньою домовленістю з мешканцем Запоріжжя у 2017 році намагався передати маршрутним автобусом Чернігівка-Запоріжжя наркотичну речовину в обмін на гроші. У ході злагодженої роботи співробітниками поліції, злочинця було затримано на місці злочину.
Вироком Чернігівського районного суду вказану особу визнано винним та засуджено за зберігання та збут наркотичних засобів до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирок набрав законної сили.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1518