Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2019

До суду скеровано обвинувальний акт відносно двох зловмисників, які вчинили розбійний напад на мешканця Вільнянського району на території його домоволодіння

Вільнянським відділом Токмацької місцевої прокуратури підтримується обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 187 (розбій) ч.3 ст. 289 КК України відносно двох осіб, які вчинили напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров'я особи, яка зазнала нападу, та незаконно заволоділи транспортним засобом, з проникненням у приміщення, поєднане з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений повторно за попередньою змовою групою осіб.
Нагадаємо, раніше неодноразово судимі за злочини з корисливих мотивів мешканці м. Дніпро, перебуваючи на території с. Українка м. Вільнянського району Запорізької області у липні 2019 року скоїли напад на місцевого жителя на території його домоволодіння та заволоділи його майном та транспортним засобом.
Наразі обвинувальний акт відносно двоє зловмисників за ч.3 ст. 187 ч.3 ст. 289 КК України скеровано до суду для розгляду по суті.
Під час підготовчого судового засідання прокурором висловлена позиція, щодо призначення справи до слухання та заявлено клопотання про продовження строку тримання під вартою.
Погодившись із позицією та доводами прокурора, колегією суддів продовжено строк тримання під вартою та призначено справу до судового розгляду.
Особам, які вчинили вказані злочини загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1382