Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2019

Органи прокуратури завжди гостро реагують на випадки обрання винним особам запобіжних заходів, які не відповідають тяжкості вчинених правопорушень, суспільній небезпеці та особі засуджених

Оріхівським відділом Токмацької місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 187 КК України за фактом розбійного нападу на мешканця с. Таврійське Оріхівського району.
В ході досудового розслідування встановлено, що раніше судимий зловмисник, погрожуючи ножем заволодів мобільним телефоном потерпілого.
Після скоєння розбійного нападу злочинець залишив місце події, однак по «гарячим» слідам був затриманий співробітниками Оріхівського ВП Пологівського ВП ГУ НП в Запорізькій області під час спроби виїхати за межі Запорізької області.
З метою обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою прокуратурою направлено до суду відповідне клопотання.
За результатами розгляду клопотання слідчим суддею обрано підозрюваному запобіжний захід – домашній арешт. На дане рішення Токмацькою місцевою прокуратурою внесено апеляційну скаргу.
За скоєння даного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1566