Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2019

Неодноразово судимого 22-річного грабіжника, який вчинив декілька злочинів на території м. Енергодар знову взято під варту

Енергодарською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 186 КК України, за фактами відкритого викрадення чужого майна (грабежу), у тому числі, поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого.
Під час досудового розслідування встановлено, що до вчинення вказаного кримінального правопорушення причетний 22-річний мешканець м. Енергодар Запорізької області, раніше судимий за вчинення корисливих злочинів, який в період часу з 01 по 05 листопада поточного року на території м. Енергодара у громадських місцях вчинив 3 грабежі, заволодівши мобільними телефонами мешканців міста.
За наявності достатніх підстав 06.11.2019 зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень (злочинів), передбачених ч. 2 ст. 186 КК України.
07.11.2019 ухвалою слідчого судді Енергодарського міського суду відносно підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.
Досудове розслідування триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1514