Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2019

Працівника Управління патрульної поліції у м. Запоріжжя притягнуто до кримінальної відповідальності за одержання неправомірної вигоди

Прокуратурою Запорізької області забезпечено підтримання обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно колишнього інспектора Управління патрульної поліції у м. Запоріжжя.
Правоохоронець у серпні 2017 року, перебуваючи у місті Запоріжжя, одержав від водія неправомірну вигоду у розмірі 8000 грн. за не складання протоколу про вчинення адміністративного правопорушення.
За результатами розгляду Жовтневим районним судом м. Запоріжжя колишнього поліцейського визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою), та призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 1500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (максимальний розмір штрафу, передбачений санкцією ч. 1 ст. 368 КК України), тобто 25500 грн., з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах строком на 3 роки.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1641