Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2019

Неодноразово судимого 22-річного мешканця Кам’янсько-Дніпровського району знову відправлено за ґрати за вбивство свого вітчима

Кам’янсько-Дніпровським відділом Енергодарської місцевої прокуратури підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 121 КК України відносно неодноразово судимої особи, яка шляхом завдання тяжких тілесних ушкоджень, спричинила смерть потерпілому.
Так, досудове розслідування встановило, що у липні 2019 року неодноразово засуджений 22-річний мешканець Кам’янсько-Дніпровського району під час сварки з вітчимом, наніс останньому декілька ударів руками та ногами в область голови і тулубу, від яких чоловік невдовзі помер.
Завдяки належним чином зібраним доказам та активної участі у проведенні слідчих дій прокурора, під час судового розгляду обвинувачений під тиском зібраних доказів беззаперечно визнав свою вину та не заперечував щодо правової кваліфікації його дій.
Вироком Кам’янсько-Дніпровського районного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (тяжкі тілесні ушкодження, які спричинили смерть потерпілого), та призначено покарання у вигляді 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1642