Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2019

На лаві підсудних опинився зловмисник, який пограбував жінку вдень у дворі її будинку

03.10.2019 у денний час доби громадянин С., який є неодноразово судимий за вчинення корисливих злочинів, перебуваючи на сходинковому майданчику одного з будинків, який розташований у Шевченківському районі м. Запоріжжя шляхом ривку, викрав з обох вух потерпілої К. золоті сережки.
Завдяки налагодженій роботі співробітниками поліції та прокурорів Запорізької місцевої прокуратури №1 особу громадянина С. встановлено, після чого останнього затримано у передбаченому законом порядку, та йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За результатом досудового розслідування Запорізькою місцевою прокуратурою №1 затверджено та направлено обвинувальний акт до суду відносно громадянина С, за ч.2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна вчинене повторно, поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого) для розгляду по суті.
За вчинені кримінальні правопорушення громадянину С. загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1485