Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2019

Двох депутатів Веселівської районної ради притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією

Веселівським відділом Мелітопольської місцевої прокуратури у жовтні поточного року забезпечено участь прокурора у розгляді судом протоколів про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, стосовно двох депутатів Веселівської районної ради Запорізької області за порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції», за що законом встановлено адміністративну відповідальність.
Встановлено, що вказані особи, знаючи достовірно про необхідність подання електронних декларацій до 1 квітня кожного року, без поважних причин несвоєчасно подали їх у встановлений Законом строк, чим порушили вимоги ч. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, відповідальність за які передбачена ч. 1 ст. 172-6 КУпАП.
За результатами розгляду зазначених протоколів Веселівським районним судом Запорізької області вказаних депутатів визнано винними у вчиненні правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, та накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1322