Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.11.2019

Органи прокуратури продовжують боротьбу з протиправним розповсюдженням контрафактних алкогольних напоїв та спирту. У ході проведених обшуків у м. Бердянськ правоохоронцями вилучено близько 1000 літрів контрафактних алкогольних напоїв та спирту (фото)

Органи прокуратури продовжують боротьбу з протиправним розповсюдженням контрафактних алкогольних напоїв та спирту.
Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.2 ст.190 КК України, за фактом зберігання, виготовлення, розповсюдження мешканцями міста Бердянська контрафактних алкогольних напоїв та спирту.
В межах даного кримінального провадження Бердянською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області, Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України 04.11.2019 проведено ряд санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів кримінального провадження та трьох гаражних кооперативах міста.
В ході проведення обшуків виявлено та вилучено близько 1000 літрів контрафактних алкогольних напоїв та спирту.
Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Досудове розслідування триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1247