Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2019

За результатами розгляду апеляційної скарги прокуратури судом змінено запобіжний захід підозрюваному у вчиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого

Оріхівським відділом Токмацької місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень 52-річному місцевому мешканцю, які спричинили смерть останнього.
Під час досудового розслідування встановлено зловмисника, який виявився сусідом померлого. Останньому повідомлено про підозру за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та до слідчого судді направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчим суддею відмовлено в задоволенні клопотання та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Проте, лише за принципової позиції процесуального керівника, вказане рішення оскаржено до Запорізького апеляційного суду та 24.10.2019 за результатами розгляду апеляційної скарги прокурора, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в слідчому ізоляторі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1211