Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2019

Прокуратурою направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного у скоєнні умисного вбивства у м. Енергодар

Енергодарською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 187, п.п. 6, 13 ч. 2 ст. 115 КК України, за фактом умисного вбивства в м. Енергодарі у липні цього року мешканця Дніпропетровської області.
Під час досудового розслідування встановлено, що до вчинення вказаного кримінального правопорушення причетний 45-річний мешканець м. Нікополь Дніпропетровської області, раніше вже судимий за вчинення умисного вбивства.
За наявності достатніх підстав у серпні 2019 року повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень (злочинів), передбачених ч. 4 ст. 187, п.п. 6, 13 ч. 2 ст. 115 КК України, вручено матері злочинця, у зв’язку з переховуванням останнього. Підозрюваного оголошено у розшук.
29 жовтня 2019 року місцезнаходження підозрюваного встановлено. До Енергодарського міського суду направлено клопотання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
Досудове розслідування триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1396