Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2019

Колишнього правоохоронця визнано винним у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією

Запорізької місцевої прокуратури №3 у жовтні поточного року забезпечено участь прокурора у розгляді судом протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, стосовно колишнього лейтенанта поліції УПП в Запорізькій області ДПП НП України, який порушив вимоги Закону України «Про запобігання корупції», за які законом встановлено адміністративну відповідальність.
Встановлено, що вищезазначена особа достовірно знаючи про необхідність подання електронної декларації особи, яка припиняє діяльність пов’язану з виконанням функцій держави, без поважних причин несвоєчасно подала її у встановлений Законом строк, чим порушила вимог абз. 1 ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинила адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачено ч.1 ст. 172-6 КУпАП.
За результатами розгляду зазначеного протоколу Ленінським районним судом міста Запоріжжя вищевказану особу визнано винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1327