Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2019

Обвинуваченому у вчиненні умисного вбивства мешканця Оріхівського району призначено покарання

Оріхівським відділом Токмацької місцевої прокуратури підтримувалося обвинувачення у кримінальному провадженні відносно особи, яка вчинила умисне вбивство 35-річного чоловіка за місцем його проживання, шляхом нанесення великої кількість тілесних ушкоджень руками та ногами в область голови і тулубу в результаті чого потерпілий отримав тілесні ушкодження не сумісні із життям.
Завдяки належним чином зібраним доказам вини в ході досудового розслідування та активної участі у проведенні слідчих дій прокурора під час судового розгляду 40-річний обвинувачений беззаперечно визнав свою вину та не заперечував щодо правової кваліфікації його дій.
При дослідженні Оріхівським районним судом доказів по кримінальному провадженні жодних рішень щодо їх недопустимості не приймалося.
Таким чином, за результатами розгляду Оріхівським районним судом визнано винним вказаного обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1414