Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2019

За систематичне вчинення домашнього насильства відносно своєї матері похилого віку мешканцю м. Василівка загрожує покарання у виді позбавлення волі до 2 років

Василівським відділом Енергодарської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом домашнього насильства, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України.
У ході досудового розслідування встановлено, що раніше судимий за вчинення корисливих злочинів місцевий житель, за місцем свого мешкання в м. Василівка, систематично вчиняє домашнє насильство відносно своєї матері похилого віку. Зокрема, чоловік протягом року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, постійно висловлюється на адресою своєї матері нецензурною лайкою, здійснює над нею фізичне насильство, спричиняючи фізичний біль, та виганяючи з будинку позбавляв жінку похилого віку житла.
З огляду на зібрані беззаперечні докази винуватості правопорушника, прокурором погоджено повідомлення особі про підозру за вчинення вказаного злочину, після чого, обвинувальний акт направлено до Василівського районного суду для розгляду.
На цей час судовий розгляд триває. Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі до 2 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1520