Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2019

За принципової позиції органів прокуратури засуджено зловмисника, який в ході сварки здійснив фатальний постріл в голову опонента

Так, ще у жовтні 2016 року в місті Мелітополь було вчинено жахливе вбивство.
Чоловік 1982 року народження, у ході сварки з місцевим жителем здійснив один постріл в голову. Після чого, останнього у важкому стані доставлено до Мелітопольської центральної районної лікарні де від отриманих травм через декілька днів він помер.
Завдяки злагодженій роботі працівників органів прокуратури та поліції злочин було розкрито на початковому етапі слідства. У суді обвинувачений заперечував свою вину у вчинені злочину та пояснив, що поцілив потерпілому в голову випадково.
В свою чергу суд принципово зважив отримані слідством докази та у грудні минулого року постановив у цій справі обвинувальний вирок, яким зловмисника засуджено до 9 років позбавлення волі.
На вирок суду першої інстанції обвинуваченим та його адвокатом було внесено апеляцію. Однак, Запорізьким апеляційним судом рішення міськрайонного суду залишено без змін, а апеляційні скарги обвинуваченого та захисника – без задоволення. Наразі вирок відносно вказаної особи набрав законної сили.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1435