Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2019

Завдяки наполегливій позиції прокуратури мешканця Більмацького району, який скоїв умисне вбивство, засуджено до 9 років позбавлення волі

Бердянською місцевою прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за ч.1 ст.115 КК України.
Так, встановлено, що в середині грудня 2017 року рано в ранці, 25-ти річний житель села Олексіївка Більмацького району Запорізької області спільно з своїм знайомим на автомобілі, під’їхали до території домоволодіння за місцем мешкання потерпілого Г., де запропонував сісти до автомобіля для з’ясування обставин скоєної у нього крадіжки. В подальшому вищезазначені особи на вказаному автомобілі поїхали в напрямку водойми. Рухаючись в автомобілі, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, молодик з метою змусити потерпілого Г. зізнатися у крадіжці, завдав тілесні ушкодження. Далі злочинець разом зі знайомим продовжували вживати алкогольні напої біля водойму, обвинувачений, продовжуючи свій злочинний намір, наніс Г., який в цей час прийшов до території вказаного водоймища, кілька ударів, після чого силою затягнув останнього до човна та разом відплив до центру водоймища. Діючи навмисно, з метою позбавлення життя потерпілого, скинув Г. у воду та в момент, коли останній тримався за борт човна, вбивця взяв в дві руки дошку, та завдав удари потерпілому, внаслідок чого спричинив тілесні ушкодження від яких осатаній помер на місці.
Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи судом, обвинуваченого засуджено до покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1577