Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2019

Із незаконного володіння витребувано 50 га державних земель сільськогосподарського призначення вартістю 553,2 тис. грн.

Внаслідок забезпечення апаратом прокуратури області подання повних та обґрунтованих процесуальних документів, долучення належних, допустимих та достатніх доказів, а також обґрунтування своїх доводів відповідними нормами матеріального права у судовому порядку витребувано із незаконного володіння 50 га державних земель сільськогосподарського призначення вартістю 553,2 тис. грн.
Так, господарський суд Запорізької області погодився з доводами прокурора щодо незаконного використання фермерським господарством переданої на праві постійного користування земельної ділянки державної власності без переоформлення її у встановленому законом порядку в оренду.
Рішенням господарського суду Запорізької області від 04.09.2019 задоволено позовні вимоги прокурора в інтересах держави в особі Комиш-Зорянської селищної об’єднаної територіальної громади в особі Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області до фермерського господарства та витребувано вищевказану земельну ділянку із незаконного володіння останнього.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1885