Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2019

До суду направлено обвинувальний акт відносно двох осіб, які організували виготовлення наркотичного засобу «Метадон» з метою його подальшої реалізації на території Запорізької та Київської областей

Токмацькою місцевої прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт відносно двох осіб, які організували виготовлення наркотичного засобу «Метадон» з метою його подальшої реалізації на території Запорізької та Київської областей.
Так, за результатами проведеного досудового розслідування до Шевченківського районного суду м. Запоріжжя направлено обвинувальний акт за обвинуваченням двох громадян 1994 та 1986 року народження, у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.2 ст.313 КК України (незаконне виготовлення, придбання та зберігання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, вчинені за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 317 КК України (організація та утримання місця для незаконного виготовлення наркотичних засобів, вчинене повторно, групою осіб), ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів з метою збуту, в особливо великих розмірах, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 ст.311 КК України (незаконне придбання, зберігання та перевезення прекурсорів, з метою їх використання для виготовлення наркотичних засобів, вчинене за попередньою змовою групою осіб у великих розмірах).
Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1581