Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2019

За 7 місяців 2019 року задоволено 90 скарг прокурорів на незаконної дії, рішення чи бездіяльність державних виконавців у порядку відомчого контролю та у судовому порядку

Органами прокуратури Запорізької області здійснюється належна участь у виконавчих провадження при виконання судових рішень, постановлених за власними позовами, та представництво інтересів держави в суді на стадії виконання судових рішень.
Так, протягом 2019 року вже задоволено 90 скарг прокурора на незаконної дії, рішення чи бездіяльність державних виконавців у порядку відомчого контролю та у судовому порядку.
Крім того, забезпечено участь у 26 судових засіданнях з питань виконання судових рішень, зокрема, про виправлення помилок у виконавчих документах, заміни сторін виконавчого провадження, судових скарг інших його учасників тощо.
Завдяки системній роботі на указаному напрямку протягом поточного року на виконання судових рішень, постановлених за позовами прокурора, стягнуто понад 2,3 млн. грн., повернуто об’єктів нерухомості площею понад 28 тис. кв. м., вартістю 1,6 млн. грн. та земельних ділянок площею понад 2 тис. га, вартістю 215 млн. грн.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1539