Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.09.2019

За принципової позиції прокуратури неодноразово судимому злочинцю змінено умовний термін покарання на 4 роки позбавлення волі

Органи прокуратури Запорізької області гостро реагують на випадки неправильного застосування Закону, у тому числі у кримінальних провадженнях проти власності.

Так, Вільнянським райсудом області громадянина К., 1973 року народження, який чотири рази судимий за корисливі злочини та знову вчинив декілька крадіжок чужого майна при цьому з проникненням до житла, було засуджено до умовного терміну покарання.

Прокурор, який приймав участь у суді першої інстанції не погодився з призначеним судом надто м’яким покаранням та оскаржив вирок у апеляційному порядку. Підставою для внесення апеляційної скарги стало наявність у гр-на К. 4 судимостей за корисні злочини, скоєння упродовж 4 місяців 2018 року 10 крадіжок майна з проникненням на територію домоволодіння сусідів, спричинивши потерпілим майнову шкоду на суму більше 7 тис. грн.
За принципової позиції прокуратури Запорізької області внесену на незаконний вирок апеляційну скаргу задоволено, апеляційним судом ухвалено свій вирок, яким обвинуваченому призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі реально.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1466