Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.09.2019

Повідомлено про підозру водію, який скоїв наїзд на 87-річну мешканку міста. Від отриманих травм потерпіла померла на місці пригоди

09.08.2019 близько 18 години водій автомобіля «Mersedes-Benz Sprinter 208D», рухаючись заднім ходом в районі будинку №20 по вул. Дудикіна у м. Запоріжжя, не переконавшись в безпеці маневру, скоїв наїзд на мешканку міста Запоріжжя, 1932 року народження. Від отриманих травм потерпіла померла на місці пригоди.
Слідчим за погодженням з прокуратурою області водію автомобіля повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).
Крім цього, прокурором погоджено клопотання слідчому судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
Наразі досудове розслідування триває.
Винному загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1509