Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2019

Прокуратура домоглася справедливого покарання за вчинення корисливих злочинів

Комунарським відділом Запорізької місцевої прокуратури № 2 забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 30-річного мешканця Запорізького району області, який вчиняв викрадення майна громадян.
Відтак, перебуваючи біля одного з продовольчих магазинів у Комунарському районі Запоріжжя та бажаючи легкої наживи, чоловік викрав велосипед у малолітнього хлопця, ігноруючи вимоги свідків події щодо повернення викраденого майна.
У подальшому, продовжуючи заробляти на життя злочинною діяльністю, зловмисник двічі проник на територію приватних домоволодінь, де з приміщень будинків викрав особисте майно потерпілих на суму понад 6 тисяч гривень.
Завдяки належному процесуальному керівництву, якісному підтриманню публічного обвинувачення та принциповій позиції Комунарського відділу Запорізької місцевої прокуратури № 2 місцевий суд призначив злочинцю покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.
Не погодившись з призначеним покаранням, обвинувачений звернувся до апеляційного суду зі скаргою з вимогою зменшити строк перебування в умовах ізоляції від суспільства, проте колегія суддів судової палати апеляційної інстанції підтримала позицію прокурора та залишила в силі вирок Комунарського районного суду м. Запоріжжя.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1410