Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2019

Прокуратурою області до суду направлено обвинувальний акту у кримінальному провадження за фактом ухилення від сплати податків, в якому державі спричинені збитки на суму майже 2 млн. грн.

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 212 КК України за фактом ухилення від сплати податків одним з охоронних підприємств Запорізької області.
Установлено, що у 2014 році директор одного з охоронних підприємств Запорізької області шляхом внесення до податкової звітності недостовірних відомостей про господарські операції з фіктивними підприємствами ухилився від сплати податків на загальну суму 1 839 тис. грн.
За результатами розслідування процесуальним керівником відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби відносно особи, яка вчинила ухилення від сплати податків, до суду направлено обвинувальний акт за ч. 2 ст. 212 КК України.
Під час досудового розслідування збитки державі, спричинені незаконними діями по мінімізації податкових зобов’язань, відшкодовані на загальну суму 1,05 млн. грн.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1330