Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2019

Під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області закінчено досудове слідство у резонансному кримінальному провадженні за замахом на вбивство місцевого жителя – громадського активіста групою осіб

Слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області закінчено досудове слідство у резонансному кримінальному провадженні за замахом на вбивство, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людини, вчиненому на замовлення, за попередньою змовою групою осіб.
Група молодиків обвинувачується у скоєнні замаху на вбивство на місцевого жителя – громадського активіста, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене на замовлення, з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб.
При нападі на потерпілого 06.03.2019 року в під’їзді житлового будинку, зловмисниками використано бити, ножі, а також вогнепальну зброю.
Санкція статті, яка інкримінується обвинуваченим, передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1494