Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2019

Водію, який порушив правила безпеки дорожнього руху і спричинив загибель кількох осіб загрожує покарання до 10 років позбавлення волі.

За процесуального керівництва прокуратури області повідомлено про підозру за ч.3 ст. 286 КК України водію, внаслідок порушення правил безпеки дорожнього руху яким сталася загибель кількох осіб.
Нагадаємо, що 08.04.2019 приблизно об 11 год. 45 хв. водій, порушуючи Правила дорожнього руху при керуванні автомобілем «ЗАЗ 1102» на автодорозі Запоріжжя-Біленьке скоїв зіткнення з автомобілем «Hyundai Accent». після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2107», який рухався у зустрічному напрямку.
В результаті даної дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ 2107» та пасажир автомобіля «ЗАЗ 1102» загинули на місці ДТП, а пасажир автомобіля «ВАЗ 2107» отримав легкі тілесні ушкодження.
Слідчому судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя внесено клопотання про застосування стосовно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
Наразі досудове розслідування триває.
Винному загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1727