Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2019

За принципової позиції прокуратури апеляційну скаргу залишено без задоволення, зловмисника засуджено до 10 років позбавлення волі

16.05.2019 Жовтневим районним судом м. Запоріжжя засуджено мешканця міста за ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 121 КК України до 10 років позбавлення волі.
Згідно з вироком районного суду раніше неодноразово судимий В. здійснив напад на потерпілого С. із застосуванням насильства спричинивши відкриту черепно-мозкову травму. Від отриманого удару потерпілий втратив рівновагу та впав на землю, злочинець скориставшись безпорадним станом громадянина С., відкрито з кишені куртки заволодів особистим майном.
В ході судового розгляду кримінального провадження В. не визнавав себе винуватим у інкримінованих злочинах.
За принципової позиції державного обвинувача Запорізької місцевої прокуратури №1 районним судом взято до уваги докази та доводи сторони обвинувачення та постановлено обвинувальний вирок.
Ухвалою Запорізького апеляційного суду від 22.07.2019 апеляційну скаргу захисника в інтересах обвинуваченого залишено без задоволення, вирок суду першої інстанції відносно зловмисника залишено без змін.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1450