Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2019

За грати відправлено зловмисника, який неодноразово судимий за вчинення злочинів проти власності і у сфері обігу наркотичних засобів

Пологівським відділом Токмацької місцевої прокуратури забезпечено належне процесуальне керівництво та підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно раніше судимого жителя Дніпропетровщини, який з метою особистого збагачення, на території м. Пологи вчинив крадіжку майна.
Відтак, раніше неодноразово судимий за вчинення злочинів проти власності та за злочини у сфері обігу наркотичних засобів зловмисник, на шлях виправлення не став та, перебуваючи проїздом у місті Пологи, з корисливих мотивів, викрав велосипед малолітньої особи, який остання залишила біля магазину. Викравши вказаний велосипед злочинець намагався покинути територію м. Пологи, однак був затриманий співробітниками поліції.
Під час досудового розслідування та судового розгляду, завдяки належному процесуальному керівництву, якісному підтриманню публічного обвинувачення та принциповій позиції прокуратури, під тиском беззаперечних доказів Пологівський районний суд відправив злочинця за грати на 5 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1466