Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2019

Повідомлено про підозру директору підприємства, який незаконно заволодів бюджетними коштами на загальну суму понад 798 тис.грн.

Оріхівським відділом Токмацької місцевої прокуратури забезпечено належне здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні за ч. 5 ст. 191 КК України за фактом заволодіння чужим майном, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем в особливо великих розмірах.
Так, у 2016 році директор приватного підприємства будучи службовою особо незаконно заволодів бюджетними коштами КУ «Молочанська психіатрична лікарня» на загальну суму 798 346, 79 грн.
За результатами проведених слідчих та процесуальних дій, слідчим за погодженням з процесуальним прокурором Оріхівського відділу Токмацької місцевої прокуратури 14.08.2019 директору підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 5 ст. 191 КК України
На даний час досудове розслідування провадження триває та найближчим часом обвинувальний акт відносно директора підприємства буде скеровано до суду.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1540