Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2019

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди слідчим одного з відділів поліції Запорізької області

Прокуратурою Запорізької області спрямуванням до суду обвинувального акту у липні 2019 року завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди слідчим одного з відділів поліції Запорізької області за ознаками ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
Встановлено, що у травні 2019 року працівник поліції отримав від громадянина неправомірну вигоду за повернення тимчасово вилученого в рамках досудового розслідування кримінального провадження транспортного засобу.
Для довідки: у разі доведення вини правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк аж до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось Територіальним управління Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Мелітополі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1466