Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2019

За результатами проведених обшуків вилучено докази, які підтверджують факти порушення вимог податкового законодавства службовими особами підприємств реального сектору економіки.

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом протиправної діяльності ковертаційного центру та пособництва в ухиленні від сплати податків службовими особами підприємств-контрагентів реального сектору економіки.
Установлено, що упродовж 2017-2019 років на малозабезпечених осіб зареєстровано понад 30 фіктивних підприємств, які використовувались з метою конвертації грошових коштів у готівку та мінімізації зобов’язань зі сплати ПДВ підприємств-контрагентів реального сектору економіки.
У кримінальному провадженні проведено обшуки, за результатами яких вилучено документи та докази, які підтверджують факти порушення вимог податкового законодавства та документального відображення неіснуючих господарських операцій з фіктивними підприємствами, які входили до складу конвертаційного центру.
На теперішній час досудове розслідування у провадженні триває.
 
Пропоную розмістити вказану інформацію на сайті прокуратури області.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1358