Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.08.2019

До суду направлено обвинувальний акт відносно особи, яка зберігала наркотичні засоби та психотропні речовини з метою збуту у великих розмірах.

Запорізькою місцевою прокуратурою №1 завершено досудове розслідування по кримінальному провадженню за ч.2 ст.307 КК України за фактом зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин, з метою збуту, у великих розмірах.
Нагадаємо, що працівниками поліції виявлено злочинця, у якого в ході огляду місця події виявлено та вилучено психотропну речовину, розфасовану в 20 зіп пакетів у великих розмірах та наркотичний засіб, розфасований в 10 зіп-пакетів, що свідчить про мету подальшого розповсюдження на території міста Запоріжжя.
Злочинець мав намір збувати вищеперелічені наркотичні засоби та психотропні речовини шляхом розкладання так званих «закладок» по Олександрівському району м. Запоріжжя.
В ході проведення злагодженої роботи процесуальних прокурорів, слідчих та оперативних співробітників в стислі строки зібрано достатня кількість доказів для завершення досудового розслідування та складання обвинувального акту.
Наразі обвинувальний акт скеровано до Жовтневого районного суду м. Запоріжжя для розгляду. Обвинуваченому загрожує покарання від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1709