Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.08.2019

Поліцейським проведено незаконний обшук у Запорізькому кафе.

За процесуального керівництва прокуратури Запорізької області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо проведення несанкціонованого обшуку в кафе поліцейським Вознесенівського відділення Національної поліції в Запорізькій області.
За попередньою інформацією старший дільничний інспектор поліції сектору превенції Вознесенівського відділення Національної поліції у Запорізькій області прийшов у кафе з метою перевірки наявності дозвільних документів. Після проведення перевірки, поліцейський без дозволу суду провів обшук підсобних приміщень, де вилучив 79 пляшок алкоголю.Наразі слідчими теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у м.Мелітопіль, правоохоронцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину за незаконне проникнення до іншого володіння особи та незаконне проведення в ньому обшуку, вчинене службовою особою (ч. 2 ст. 162 Кримінального кодексу України). Планується подання до суду клопотання про його відсторонення від посади.
У разі доведення вини, працівнику поліції загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1809