Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2019

За процесуальним керівництвом прокуратури області затримано депутата Василівської міської ради по факту вимагання неправомірної вигоди.

За процесуального керівництва прокуратури області слідчим управлінням ГУНП в області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, щодо вимагання неправомірної вигоди одним з депутатів Василівської міської ради.
 
Під час слідства встановлено, що вказана особа вимагала від підприємця 26 тис. грн. неправомірної вигоди за нестворення підприємцю перешкод у здійсненні підприємницької діяльності, неініціювання питання дострокового розірвання міською радою укладеного з ним договору оренди майна – комплексу господарських будівель, що перебуває у комунальній власності, та невнесення на розгляд сесії міськради питання щодо збільшення підприємцю орендної плати за землю.
 
В ході слідства за оперативним супроводом співробітниками УСБУ в області задокументовано факт передачі неправомірної вигоди – сьогодні 07.08.2019 під час передачі другої частини коштів у розмірі 17 тис. грн. депутата затримано. На цей час тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру та застосування запобіжного заходу.
 
 
   

Автор: Прес-служба прокуратури області
кількість переглядів: 1471