Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2019

До уваги громадян!

Деструктивні сили, серед яких люстровані співробітники прокуратури, а також нинішні недобросовісні співробітники прокуратури, які не зацікавлені в ефективній роботі правоохоронної системи, продовжують кампанію з дискредитації органів прокуратури України та Запорізького регіону.
 
Наразі дані особи вдались до нових провокацій, створивши в соцмережі Facebook «фейкову» сторінку під назвою «Прокурор Запорізького регіону Валерій Романов», на якій розміщені недостовірні повідомлення та коментарі, начебто від прокурора Запорізької області.
 
Поширюючи з даної сторінки низькопробний бруд та намагаючись дискредитувати імена співробітників прокуратури Запорізької області дешевою дезінформацією, вищезгадані особи в чергове підтвердили своє маргінальне місце в українському соціумі.
 
Разом з тим, можна лише подякувати даним особам за оцінку роботи прокуратури, адже якщо подібні елементи вдаються до таких дій – значить правоохоронна система діє. Адже зловмисник завжди буде незадоволений покаранням.
У зв’язку з активізацією даних шахраїв, звертаємось до представників ЗМІ та громадськості із закликом бути уважними та перевіряти достовірність інформації та стежити за офіційними джерелами.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1509