Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2019

Прокуратура перевіряє повноту вжитих державним виконавцем дій при виконанні судових рішень в частині конфіскації майна засуджених зловмисників

Новомиколаївським відділом Токмацької місцевої прокуратури проведено перевірку щодо повноти вжитих державними виконавцями Новомиколаївського РВ ДВС ГТУЮ в Запорізькій області дій при виконанні судових рішень в частині конфіскації майна засуджених.
 
За результатами вказаної перевірки встановлено, що на примусовому виконанні у районному відділі державної виконавчої служби перебуває виконавчий лист про конфіскацію майна засудженого згідно з вироком Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя від 15.02.2018.
 
Вивченням матеріалів виконавчого провадження з’ясовано, що з дати його відкриття – 08.01.2019, державним виконавцем у січні скеровано лише два запити з метою встановлення майна засудженого, упродовж іншого часу, а це практично 6 місяців, жодні інші заходи на пошук останнього не вживались.
         За фактом виявлених порушень, на адресу керівництва ГТУЮ в Запорізькій області у порядку ст. 26 Закону України «Про прокуратуру» внесено документ реагування, який перебуває на розгляді.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2407