Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2019

Під вартою опинився раніше судимий чоловік, який продовжив свій злочинний шлях

Завдяки належному процесуальному керівництву Пологівського відділу Токмацької  місцевої прокуратури повідомлено про підозру та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до злочинця, який вчинив крадіжку.
 
         Відтак, 30-річний раніше засуджений за вчинення злочинів проти власності місцевий мешканець, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, відносно якого на розгляді Запорізького апеляційного суду перебуває кримінальне провадження, за ознаками ст. 186 ч. 2 КК України, на шлях виправлення не став та знову скоїв майновий злочин.
 
         З метою незаконного збагачення, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, скориставшись тим, що господар домоволодіння, з яким він розпивав спиртні напої, заснув, таємно викрав техніку та грошові кошти.
 
         Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України.
 
Слідчий суддя в ході розгляду клопотання прокурора став на сторону сторони обвинувачення та обрав до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
         За вчинення вказаного кримінального правопорушення чоловікові загрожує до 5 років позбавлення волі.
 
         Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, процесуальне керівництво здійснюються Пологівським відділом Токмацької місцевої прокуратури.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1325