Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2019

Прокуратурою виявлено порушення вимог антикорупційного законодавства завідуючого відділенням міської лікарні

За результатами проведеної спільної перевірки органів прокуратури області та Нацполіції з питань додержання посадовими особами вимог антикорупційного законодавства, виявлено порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в діях завідуючого одного з відділень КУ «6-а міська клінічна лікарня» Запорізької міської ради.
 
Вказана посадова особа юридичної особи публічного права у порушення вимог ст. 28 Закону, не повідомивши про наявність реального конфлікту інтересів, упродовж тривалого часу складала графіки роботи відділення у якому надавала переваги своєму сину шляхом нарахування більшої кількості відпрацьованих годин для подальшого отримання додаткових коштів, чим вчинила дії в умовах реального конфлікту інтересів.
 
За вказаним фактом управлінням захисту економіки в Запорізькій області Національної поліції України стосовно правопорушника складено протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, за ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 КУпАП, які наразі розглядаються Орджонікідзевським районним судом Запоріжжя.
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1685