Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2019

Повідомлено про підозру водію, який у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння вчинив смертельне ДТП з велосипедистами

17.07.2019 близько 21 години 20 хвилин водій автомобіля «Audi 80», в стані алкогольного та наркотичного сп`яніння  рухаючись по вулиці Центральній у Пологах, Пологівського району області скоїв наїзд на двох велосипедистів, у тому числі малолітнього, 2007 року народження. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди малолітній загинув на місці події, а інший – у кареті швидкої медичної допомоги.
 
Водія автомобіля працівниками полії після скоєння ДТП затримано у порядку ст. 208 КПК України.
 
За погодженням з прокурором у кримінальному провадженні горе-водію повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).
 
Слідчому судді Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя внесено клопотання про обрання  підозрюваному  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на два місяці.
 
Наразі досудове розслідування триває.
Винному загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1603