Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2019

Засуджено зловмисника, який виготовляв та збував психотропні речовини у Бердянську

15 липня 2019 року Бердянським міськрайонним судом розглянуто кримінальне провадження відносно місцевого жителя, який обвинувачується у незаконному придбанні, виготовленні та зберігання наркотичних засобів з метою збуту, а також у незаконному придбанні та зберіганні прекурсорів для виготовлення психотропних речовин без мети збуту.
 
Відтак у травні та червні 2018 зловмисник незаконно виготовив психотропну речовину  метамфетамін та збув її на території Бердянська.
 
У липні 2018 в ході огляду місця події у зловмисника виявлено та вилучено медичний шприц з наркотичним засобом метадон, який останній зберігав без мети збуту для особистого вживання.
 
Крім цього, за місцем проживання останнього у ході обшуку виявлено та вилучено лікарський препарат, який містить у своєму складі прекурсор та інші складові необхідні для виготовлення психотропної речовини метамфетамін.
 
Обвинувачений є раніше судимий за аналогічні злочини, відбував покарання у місцях позбавлення волі, але після звільнення висновків для себе не зробив та знову вчинив аналогічні злочинию.
 
Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва та наполегливій позиції прокурора, обвинуваченого вироком суду засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі на 6 років 6 місяців з конфіскацією майна. 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1494