Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2019

Прокуратурою встановлені факти порушень вимог законодавства щодо надання медичної допомоги засудженим у Веселівському виправному центрі

Проведеними Веселівським відділом Мелітопольської місцевої прокуратури перевірками в Державній установі «Веселівський виправний центр (№8)» додержання вимог законодавства щодо надання медичної допомоги засудженим виявлені непоодинокі факти ненадання засудженим медичної допомоги. В установі наявні засуджені, які потребують кваліфікованої медичної допомоги, проте адміністрацією установи не вживались заходи до цього.
 
Крім того, у ході перевірок виявлено грубі порушення вимог законодавства у сфері пожежної безпеки та санітарно-епідеміологічного законодавства при зберіганні продуктів харчування, проходження медичних оглядів засудженими та працівниками харчоблоку.
 
За результатом проведеної перевірки внесено вказівку до Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації, який задоволено, та до дисциплінарної відповідальності притягнуто 2 посадові особи.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1598