Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2019

Під вартою опинився зловмисник, який вбив та розчленував тіло жінки

06.07.2019 до правоохоронців надійшов телефонний дзвінок від мешканця Запоріжжя з повідомленням про знайдені ним у квартирі його сина  рештки розчленованого трупу людини.
 
На місце події оперативно прибули працівники прокуратури та підрозділів Національної поліції.
 
За декілька годин невідкладних слідчих та розшукових дій злочин було розкрито.
 
Було встановлено, що труп жінки належить 38-річній мешканці Космічного мікрорайону міста, з заявою про раптове зникнення якої до Комунарського відділення поліції звернулись її рідні за два дні до того.
 
Підозрюваного, яким виявився власник квартири зі страшною знахідкою, затримано під час відпрацювання відомостей про осіб з числа кола спілкування вказаної особи. 41-річний громадянин Російської Федерації протягом останніх п’яти років,  отримавши дозвіл Української держави на постійне перебування в Україні, мешкав у Запоріжжі. За його показаннями, під час прогулянок мікрорайоном, перебуваючи у стані сп’яніння, він познайомився з жінкою, та запросив її до себе. Знаходячись у його квартирі, він використав як привід сварку через, начебто, приховані жінкою дріб’язкові гроші, та наніс жертві удари металевим предметом по голові, вбивши її.
 
Прокурором Запорізької місцевої прокуратури №2 – процесуальним керівником досудового розслідування підтримано клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, який задоволено судом.
 
Досудове розслідування триває.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1759