Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2019

Засуджено зловмисника, який здійснив ряд крадіжок, а також займався виробництвом наркотичних засобів, організовуючи місця для їх вживання

Пологівським відділом Токмацької місцевої прокуратури забезпечено належне процесуальне керівництво та підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно раніше судимого зловмисника, який з метою особистого збагачення вчиняв крадіжки на території міста Пологи та здійснював організацію місць для незаконного вживання наркотичних засобів, а також незаконне виробництво та зберігання наркотичних засобів.
 
         Відтак, раніше судимий за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів зловмисник, на шлях виправлення не став та скоїв ряд крадіжок та злочинів, передбачених ст.ст. 317, 309 КК України.
 
         Під час досудового розслідування та судового розгляду обвинувачений, усвідомлюючи невідворотність покарання, визнав свою винуватість та завдяки належному процесуальному керівництву, якісному підтриманню публічного обвинувачення та принциповій позиції прокуратури, Пологівський районний суд області відправив злочинця за грати на 4 роки 4 місяці.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1431