Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2019

Засуджено зловмисника, який до смерті забив чоловіка в Мелітополі

За наслідками підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні щодо раніше неодноразово засудженого мешканця Мелітополя, який був притягнутий до кримінальної відповідальності за ч.2 ст.185, ч.2 ст.121 КК України, вироком Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області вказану особу визнано винною за пред’явленим йому обвинуваченням.
 
В ході досудового розслідування та під час судового розгляду обвинувального акту у зазначеному кримінальному  провадженні, встановлено, що раніше сім разів засуджений за вчинення корисливо-насильницьких злочинів, звільнившись у 2017 році з місць позбавлення волі, ніде не працюючи та не маючи постійного місця мешкання та реєстрації, діючи повторно, у жовтні минулого року вчинив крадіжку мобільного телефону у маршрутному таксі.
 
Крім того, вже в січні поточного року, обвинувачений, який загалом провів раніше у місцях позбавлення волі понад 13 років, маючи значні проблеми з соціалізацією, опинившись у дрібно-побутовій конфліктній ситуації, що виникла на під час спільного тривалого вживання сурогатів алкоголю, під впливом  особистої неприязні наніс у приміщенні квартири  у Мелітополі потерпілому чоловікові численні удари  по голові, заподіявши таким чином смерть потерпілому.
 
 Судом оцінені надані державним обвинувачем Мелітопольської місцевої прокуратури докази вини вказаної особи у вчиненні вищевказаних кримінальних правопорушень. Обвинувачений, визнавши такі докази беззаперечними, визнав перед судом і свою провину у інкримінованих йому злочинах.
 
Проголошеним вироком суду 37-річного обвинуваченому призначене покарання за сукупністю злочинів у виді 7 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1388