Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2019

Прокуратурою виявлено порушення вимог фінансового контролю в діях головного державного ревізора-інспектора одного з відділів ГУ ДФС в області

За результатами проведеної спільної перевірки органів прокуратури області та Нацполіції з питань додержання посадовими особами вимог антикорупційного законодавства, виявлено порушення вимог фінансового контролю в діях головного державного ревізора-інспектора одного з відділів ГУ ДФС в Запорізькій області.
 
Установлено, що вказаний суб’єкт декларування з метою придбання нерухомості отримала споживчий кредит у сумі 200 тис. грн., однак у порушення вимог частини 2 статті 52 Закону України «Про запобігання корупції» несвоєчасно повідомила Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані.
 
За вказаним фактом управлінням захисту економіки в Запорізькій області Національної поліції України стосовно правопорушниці складено протокол за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП.
 
Постановою Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 02.07.2019 завдяки активної, наполегливої та виваженої позиції прокуратури області вказану особу визнано винною в порушенні антикорупційного законодавства та накладено адміністративне стягнення.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1655